Zoek uw beschikbare vakantiehuis direct op de kaart

blog.greenwood.nl

De leukste vakantiehuizen staan aan de mooiste baaien in Cork

Ierland. Het groene land, de pittoreske landschappen en haast sprookjesachtige sfeerů met als hoogtepunt de prachtige baaien van Cork. Je kunt pas beschrijven hoe mooi...

more from the blog

1 week in een vakantiehuis aan de kust in Sussex,Engeland -de ervaring van je leven-

Lieve vakantie liefhebber, Ben je wel eens in Sussex geweest? Sussex is een regio in het zuid-oosten van Engeland. Ik heb een vakantiehuis voor twee personen gesele...

more from the blog

Vakantiehuis huren Duitsland

Waar je ook gaat, klassieke Duitse gastvrijheid in combinatie met hun passie voor de fijnere dingen van het leven staat garant voor een warm en vriendelijk welkom. Duitsland's fascinerende mix van romantiek, chocolade-box dorpen en spannende, wereld beroemde steden bied alles wat de reiziger zoekt. En er is een groot kloppend hart achter dit alles. Ongerepte natuur, prachtig landschap en slaperige stadjes zijn de slagroom op de taart in deze melange van diversiteit. Dus het is echt niet overdreven als we zeggen dat Duitsland iets heeft voor eenieder.

Vakantiehuizen in alle vormen en maten, in Oost en West Duitsland, maar voornamelijk aan de Duitse Noord kust. Een vakantiehuisje aan de Duitse kust boekt u natuurlijk gewoon lekker makkelijk op onze site. Heeft u vragen over uw gewenste vakantiewoning in Duitsland ? Mail/chat of bel ons gerust op voor persoonlijke aandacht en hulp bij het vinden van het juiste vakantiehuis in Duitsland.

Het Zwarte Woud

Het bergen van het Zwarte Woud lopen langs de Rijn, vlak bij het Bodenmeer, Zwitserland en de Elzas. De regio is beroemd om zijn eten en drinken, onderscheidend traditionele hoeden en koekoeksklokken...


Neckarland - Zwaben

Land van dichters en de Hohenstaufen-dynastie;Neckarland-Zwaben heeft een breed scala aan recreatieve faciliteiten en attracties te bieden, waaronder de beroemde universiteitsstad Heidelberg, bekend als de bakermat van de Romantiek.

Oostzee

Trotse steden, grote villa's en rustige stranden; deze regio heeft een grote traditie van de zeevaart en maritieme handel, weerspiegeld door haar oude gevestigde Hanzesteden, modieuze 1900 villa-architectuur, grote herenhuizen en statige huizen.

Noordzee

Groen dijken, witte stranden; Duitsland's meest windgevoelige regio - maar zo makkelijk om verliefd op te worden! Kunt u een vakantie in Noord-Friesland voorstellen zonder een wandeling over het wad en dat twee keer per dag. Als alleen alles in het leven zou kunnen zijn!

Main - Taunus regio

Spa's, abdijen en wolkenkrabbers; een indrukwekkende, gevarieerde en rijke historische regio in het hart van het Rhine-Main gebied commerciele centrum, die het land rond de rivier de Main en de Taunus bedekt.

Allgau - Beiers Zwaben

Met haar kerken, kazen en cultuur is deze regio gevormd door de landelijke omgeving. Het heeft weelderig groene heuvels waar koeien grazen, en een chocolade-box landschap zo vertrouwd voor iedereen.

Beierse Woud

Deze regio is ook bekend als de "groene dak van Europa". Achter iedere bos, elke heuvel en elke bocht in de weg ligt een nieuwe verrassing te wachten om te worden ontdekt. Hier laat de natuur en de seizoenen altijd hun beste kant zien.

Oost-Beieren

Oost-Beieren is een land van bossen, rivieren en bergen. Het is rijk aan geschiedenis, cultuur en traditie en is ook een prachtige plek om te genieten van de zintuigen en het lichaam, geest en ziel te ontspannen. Er is ook veel meer te ontdekken!

Oostzeekust

Kathedralen, bungalows en landhuizen; dramatische kliffen, stranden van fijn, wit zand, smalle baaien en inhammen snijden diep in het land. Moderne badplaatsen met prachtige 1900 villa-architectuur, vissersplaatsen en internationale zeehavens.

Boek Vakantiehuis DE